PRIVACYBELEID

MKM Events verwerkt persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina lees je wat er gebeurt met jouw gegevens. Deze verklaring is van toepassing op de website mkmevents.nl en alle subdomeinen, maar niet op websites waarnaar eventueel wordt doorgelinkt. Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mail.

 

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op deze website en bij het afnemen van diensten en producten van MKM Events laat je (persoons)gegevens achter. Wij vragen alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om bijvoorbeeld contact met je op te nemen of de informatie te sturen die nodig is voor de organisatie van een event; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

 

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens MKM Events verwerkt, hangt af van de producten / diensten die je afneemt:

  • voornaam

  • achternaam

  • mailadres

  • telefoonnummer

  • adresgegevens

  • bedrijfsnaam

  • btw-nummer

  • bankrekeningnummer

  • inloggegevens

  • technische gegevens zoals MAC-adres en zogeheten identifiers in cookiesgegevens over jouw activiteiten op onze website

  • persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt bijvoorbeeld in een reactie op een blogartikel, via het contactformulier of een ander formulier

Doeleinden

MKM Events verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website.

  • om je te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen

  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten

  • eventueel voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (en elke mail bevat een uitschrijflink)

  • eventueel om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren

  • eventueel om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

MKM Events is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Bewaartermijn

MKM Events bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen. Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

 

Persoonsgegevens delen met derden

MKM Events verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt het bedrijf gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Voorbeeld: MKM Events maakt gebruik van een externe partij voor de afhandeling van betalingen, haar team handelt vragen van (potentiële) klanten af en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem. Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt MKM Events in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt MKM Events voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

 

Cookies

Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. MKM Events gebruikt functionele, analytische en marketing cookies. Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan MKM Events jou gerichter content sturen en beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht. Bij jouw eerste bezoek aan onze website ben je geïnformeerd over de cookies die MKM Events gebruikt en om toestemming gevraagd. Die toestemming is met een cookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Mocht je van ons een nieuwsbrief ontvangen, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden, stuur dan een e-mail. Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen. Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@mkmevents.nl

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt MKM Events de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd. De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

 

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door MKM Events. Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

PRIVACY

MKM Events hecht waarde aan jouw privacy. Lees hier meer over ons beleid

© MKMEVENTS | KVK NOG INVULLEN| BTW NL | ALGEMENE VOORWAARDEN| CONTACT

 

 

 

IK HEB DEZE LINK GEMAAKT VOOR HET PRIVACYBELEID (https://mkmevents.nl/privacybeleid).WEL EVEN CONTROLEREN ALS DE SITE KLAAR IS

IK HEB DEZE LINK GEMAAKT VOOR DE ALGEMENE VOORWAARDEN ((https://mkmevents.nl/algemenevoorwaarden/)

 OOKEVEN CONTROLEREN ALS DE SITE KLAAR IS

IK HEB DEZE LINK GEMAAKT VOOR CONTACT. OOK EVEN CONTROLEREN ALS DE SITE KLAAR IS. https://mkmevents.nl/contact/

MKM Events 2019 
  • w-facebook

KVK 75259788   Oranjelaan 6 5707 BJ Helmond

INFO@MKMEVENTS.NL             TELEFOON :0623007206

  • Facebook
  • Instagram